ANJINI DOMAČI ŠTRUKLJI
Moji štruklji se od tradicionalnih slovenskih razlikujejo po tem, da vsebujejo manj moke, a več skute. Uporabljam tudi manj sladkorja, vse pa je narejeno ročno.
Testo zamesim z rokami in tudi razvaljam ga ročno. Edina naprava, ki jo imam, je mešalnik za maso za nadev, vse ostalo naredim “peš”.

Torte marlenka
V vsaki družini obstaja sladica, ki spominja na praznike. Pri Anjini družini je to bila klasična torta Marlenka, ki jo je pekla njena mama.
Je sladka, močnega medenega okusa z dodano sladkano smetano, ki ji je primešan grški oreh in med Čebelarstva Intihar.
Na voljo so okusi jagoda, cimet in klasik.

Anjina potratna potica
V prazničnih obdobjih Anja za vas pripravi še potratno potico. Ali si upamo reči "boljšo kot babi"?!
Anjina potratna potica je pripravljena iz kvašenega testa, biskvita, orehovega in skutnega nadeva. Zelo malo biskvita a veliko file iz tradicionalnih slovenskih sestavin!

Medeni izdelki
Naj zadiši po sladki toplini! Iz Anjinega medenega testa boste domače medenjake naredili en, dva, tri in brez težav. Pečene medenjake še okrasite po svoje ter jim s tem dodajte piko na i.
Anja ne bi bila Anja, če vam ne bi ponudila še že pripravljeno opcijo! Ali ste že pokusili Anjine domače medenjake? V sebi skrivajo zimske radosti, toplino doma ter nebeški okus, ki ga tvorita cimet in domač slovenski med.

Čoko baunti rolica
Končno sladica za vegane in tiste, ki so občutljivi na gluten!
Kombinacija kokosa in čokolade je božanska in zadovoljstvo je še toliko večje, ker v tej sladici lahko uživajo tudi tisti, ki morajo biti sicer pri izbiri bolj previdni.
Pakiranje je 100 g.
