top of page
461583012_122170275026147677_580445378608068176_n.jpg

Tu, kjer ponovno najdeš domače okuse.

Že nekaj časa sem želela ustvariti svoj kotiček v hribih, nekje, kjer se ljudje ustavijo, zadihajo in skupaj preživijo lep del dneva. Zdaj se ta zgodba zares začenja – in lepo je, da se dogaja prav tukaj, blizu doma.

V Mihelčičevem domu skupaj ustvarjamo prostor, kamor bo prijetno priti – zaradi ponudbe hrane, razgleda, in seveda, zaradi štrukljev.

Mihelčičev dom na Govejku je odprt od petka do nedelje, od 8.30 do 16.00. V poletnem času od 8.00 do 20.00. 

KAJ DOBREGA POJESTI PO POHODU DO MIHELČIČEVEGA DOMA NA GOVEJKU? 

Ponudba hrane je vsak teden objavljena na Facebook strani Mihelčičev dom na Govejku

V ponudbi so Anjine slastne dobrote: višnjev in borovničev štrudelj, domači štruklji različnih okusov (borovničevi, čoko malina, ajdovi s skuto in orehi, mango, klasični sladki, pehtranovi), torte Marlenke.

 

Poleg teh okusnih poslastic je v ponudbo vedno svež domači kruh in tople jedi na žlico, kot je ričet s klobaso ali brez in piščančja obara. 

KAKO DO NAS?  

Dom na Govejku se nahaja na 734 m nadmorske višine Gontarske planine. Do nas lahko pridete na dva načina, obe štartni točki sta iz vasi Sora pri Medvodah. 

Do nas vas čaka približno 50-minutni pohod. Na terasi doma pa se odpre čudovit razgled, kot nagrada za uspešen prihod na cilj. 

Podrobnejši opis poti je na voljo tukaj HRIBI.NET. 

FOTO UTRINKI
MEDIJI O NAS
video-mediji.png

ODDAJA "Novice med vodami" 

Ekipa oddaje Novice med vodami je ob otvoritvi Mihelčičevega doma na Govejku pripravila prispevek o novi sezoni, ljudeh, ki stojijo za domom, in o tistem občutku, ko se vse poklopi – dobra družba, domača hrana in razgled, ki ga ne pozabiš

mediji o nas - Dnevnik.jpg

DNEVNIK.SI

Na otvoritvi Mihelčičev dom na Govejku nas je obiskala novinarka Tina Jereb iz ekipe Dnevnika. 


V članku je izpostavila Anjino zgodbo. Od njenih začetkov v Zgornjih Pirničah, ljubezni do domače kuhinje in peke, pa vse do tega, kako je prav na Govejku našla prostor, kjer lahko svoje znanje in energijo deli z obiskovalci.
 

bottom of page