top of page

NOVO

Jagodna Marlenka / NOVO !!!

Jagodna Marlenka je izjemno okusna in rahlo romantična različica klasične torte Marlenka, ki združuje edinstveno kombinacijo okusov. Jagode jo obogatijo z barvo in svežino ter naredijo res nekaj posebnega! Gre za nadgrajeno verzijo slovanske sladice, znane tudi pod imenom medovik ali medovnik.

V tej sočni torti se med slastnimi sloji božanskega medenega testa skrivajo same dobrote, med katerimi prevladujejo jagode in orehi! Ta okusna jagodna sladica je izdelana ročno iz kakovostnih domačih sestavin in je popolnoma brez konzervansov. V njej pa je tudi nekaj Anjinih kulinaričnih skrivnosti, zaradi katerih se ta Marlenka ponaša z neponovljivo osupljivim okusom. Jagodna Marlenka bo vsakogar očarala s svojo svežino, sočnostjo, srčnostjo in toplino. Če vas zanima, kakšnega okusa so jagodne sanje, jo poskusite! A pripravite se, da vas lahko popolnoma osvoji!

Sestavine: Kisla smetana, sadna baza jagoda 11 % (sestavine: saharoza, voda, jagodni pire iz koncentrata 13,9 %, živila, ki dajejo barvo: rastlinski koncentrat (korenček), stabilizator: pektin, naravna aroma), sladkor, orehi, vanilin sladkor, pšenična moka TIP 500, slovenski med, jajca, soda bikarbona, alkoholni kis. V izdelku so lahko prisotni trdi delci orehove lupine.

*Ta izdelek se shranjuje do izteka roka trajanja pri temperaturi do 8 °C.

**Torta Jagodna Marlenka je na voljo SAMO PO NAROČILU pri Anji (telefon: 041 257 641) ALI v okviru potujoče tržnice Mali plac za prihodnost (FB-skupina), ki vsak teden obišče več kot 20 slovenskih krajev! Povezavo do naročilnice lahko najdete v zgornjem zavihku Naročilo in prodajna mesta.

Jagodna Marlenka

NOVO

Marlenka Zimska pravljica / NOVO !!!

Torta Marlenka Zimska pravljica je izjemno okusna in nekoliko drugačna različica klasične Marlenke, ki bo v prazničnih in zimskih dneh poskrbela za popolno vzdušje. Gre za slovansko sladico, ki je nadgrajena s posebnimi sestavinami, ki v enem samem grižljaju združujejo ljubezen do zime, praznikov, praznovanj, doma ter seveda sladkega!

V tej okusni zimski torti so med slastnimi sloji božanskega medenega testa same dobrote, ki vas bodo z zanimivo domačo kombinacijo okusov zagotovo očarale in … začarale! Orehi, cimet, ingver in še ščepec Anjine kuharske čarovnije so v njej! Ta sočna in okusna torta je izdelana ročno iz kakovostnih domačih sestavin in je brez konzervansov. Če ob kosu zimske Marlenke ponudite še kavo s cimetom ali ingverjev čaj, bo gurmansko ugodje popolno!

Sestavine: Kisla smetana, sladkor, orehi, vanilin sladkor, pšenična moka TIP 500, slovenski med, jajca, kakav, cimet, ingver, limonina lupinica, soda bikarbona, alkoholni kis. V izdelku so lahko prisotni trdi delci orehove lupine.

*Ta izdelek se shranjuje do izteka roka trajanja pri temperaturi do 8 °C.

**Torta Marlenka Zimska pravljica je SEZONSKO na voljo SAMO PO NAROČILU pri Anji (telefon: 041 257 641) ALI v okviru potujoče tržnice Mali plac za prihodnost (FB-skupina), ki vsak teden obišče več kot 20 slovenskih krajev! Povezavo do naročilnice lahko najdete v zgornjem zavihku Naročilo in prodajna mesta.

Marlenka Zimska pravljica

NOVO

Medeno testo / NOVO !!!

Medeno testo za odlične domače medenjake je nov Anjin izdelek, ki vas bo navdušil! Z njim boste popolne domače medenjake naredili en, dva, tri in brez težav! Naj v vašem domu zadiši po sladki toplini in medeni srčnosti! Nad medenim testom pa bodo izjemno navdušeni tudi najmlajši, ki bodo lahko sami ustvarili svoje slastne domače medenjake v obliki zvezdic, smrečic, srčkov in drugih oblik. Pečene medenjake še okrasite po svoje ter jim s tem dodajte piko na i!

Medeno testo je pakirano po 500 gramov, iz katerih boste lahko naredili lepo število najokusnejših domačih medenjakov.

Nasvet: Hitro, preprosto in lepo lahko domače medenjake okrasite s t. i. limoninim ledom. Dve žlici toplega limoninega soka zmešajte s 70 g sladkorja v prahu. Mešanico dajte v vrečko za okraševanje sladic ter pustite domišljiji svojo pot.

Sestavine: Pšenična moka TIP 500, slovenski med 16 %, margarina (rastlinske maščobe: sončnično olje, palmovo olje, kokosovo olje, olje ogrščice), sladkor, jajca, začimbna mešanica (cimet, muškatni orešček, koriander, ingver, koromač, nageljnove žbice, piment, janež, zvezdasti janež), limonina lupinica.

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreščke, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Medeno testo

NOVO

Anjini domači medenjaki / NOVO !!!

Ni slastnejših zimskih piškotov, kot so domači medenjaki. V sebi skrivajo zimske radosti, toplino doma ter nebeški okus, ki ga tvorita cimet in domač slovenski med. Anjini medenjaki niso navadni medenjaki, saj so eden po eden narejeni ročno iz najboljših domačih sestavin. Mehki, dišeči in sončno zapečeni se vam bodo stopili v ustih ter pričarali popolne božične in novoletne praznike! Še prijetnejši okus pa dobijo, če jih boste delili z drugimi!

Anjini domači medenjaki so pakirani v ličnem steklenem kozarcu po 400 gramov in zna se kdaj zgoditi, da jih pojeste čisto sami. Uživajte v prav vsakem medenem grižljaju! Da bo zimska idila popolna, si zraven lahko privoščite še svoj najljubši čaj!

Sestavine: Pšenična moka TIP 500, slovenski med 16 %, margarina (rastlinske maščobe: sončnično olje, palmovo olje, kokosovo olje, olje ogrščice), sladkor, jajca, začimbna mešanica (cimet, muškatni orešček, koriander, ingver, koromač, nageljnove žbice, piment, janež, zvezdasti janež), limonina lupinica.

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreščke, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Anjini domači medenjaki

NOVO

Čokoladno-jagodni štruklji / NOVO !!!

Čokoladno-jagodni štruklji so zagotovo najbolj romantični domači štruklji pod soncem! Jagode in čokolada ustvarjajo gurmansko kombinacijo, ki kar kliče po počasnem uživanju štrukljev v dvoje. Gre odlično zdravo sladico, v kateri prevladuje velik delež polnomastne kakovostne skute, jagode in čokolada pa jo naredijo pregrešno okusno! Če ji dodate še sveže jagode, kepico sladoleda in malo sladke smetane, se vam bo zvrtelo od užitka. Zraven

pa si le zapojte tisto: »Jagode in čokolada, ne razmišljaj, ko … ješ Anjine domače štruklje! ;)


Anjini domači čokoladno-jagodni štruklji so z vso ljubeznijo in skrbnostjo pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin. So že kuhani in sveže zmrznjeni, narezani na kose, da se ne držijo skupaj, tako da jih lahko pripravite posamezno. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8 °C. Odtajanih štrukljev nikoli ne zmrzujte ponovno! Paket vsebuje 1 kilogram štrukljev oziroma 18 do 20 kosov, na voljo pa je tudi polkilogramski paket.

Anjini domači štruklji so že dokončana jed in jih je pred uživanjem potrebno le pogreti. To lahko storite na različne načine, in sicer:
− v mikrovalovni pečici (2 do 4 minute),
− na vodni pari (10 do 15 minut), 
− v pečici (na 150 °C 10 do 15 minut), 
− v ponvi (3 do 5 minut).

Nasvet: Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

Sestavine: Polnomastna skuta 40%, m. m. 45 %, jajca, sadna baza jagoda 11 % (sestavine: saharoza, voda, jagodni pire iz koncentrata 13,9 %, živila, ki dajejo barvo: rastlinski koncentrat (korenček), stabilizator: pectin (naravna aroma), pšenična moka TIP 500, sladkor, kisla smetana, voda, vanilin sladkor, manj masten kakavov prah, sončnično olje, čokolada v prahu 1 %, Piranska groba nejod. sol.

 *Vsi izdelki lahko vsebujejo oreščke, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Čokoladno-jagodni štruklji

NOVO

Ajdovi štruklji z jurčki in tartufi / NOVO !!!

Ravno prav za praznike! Anja je pripravila nov, atraktiven okus njenih legendarnih štrukljev. A te so res nekaj posebnega. Tokrat je v nadev dodala dve posebni sestavini: jurčki in tartufi. Takšne kombinacije okusov ne boste našli v nobenih drugih štrukljih, zato so kot nalašč za praznično mizo. Servirajte jih poleg dobrega kosa mesa, lahko pa jih postrežete kot glavno jed in jih obogatite s smetanovo, sirovo omako, ali omako z dodatkom vina ali konjaka. Štruklji ne vsebujejo pšenične moke, ampak so narjeni iz ajdove in polnozrnate pirine.


Paket vsebuje 500 g štrukljev, ki so predhodno narezani na manjše kose.


Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:
- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)
- na vodni pari (10-15 minut)
- v pečici (na 150°C 10-15 minut)
- v ponvici (3-5 minut)


Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

Sestavine: polnomastna skuta, jajca, pirina polnozrnata moka, jurčki, voda, ajdova moka, pražena čebula, kisla smetana, sončnično olje, tartufata, Piranska groba nejodirana sol, zrnati česen, peteršilj, oljčno olje z okusom tartufov.

Ajdovi štruklji z jurčki in tartufi

NOVO

ČOKO-BAUNTI ROLICA / NOVO !!!
(vegan & gluten friendly)

Končno sladica za vegane in tiste, ki so občutljivi na gluten! Anji je še enkrat uspelo. Po dolgem premisleku in testiranju različnih receptov, je našla rešitev, ki združuje dve zahtevi njenih strank. Uporabila je preproste sestavine, končni izdelek pa ni ravno štrukelj, zato ga je poimenovala Čoko-baunti rolica. Njeno ime pove vse. Kombinacija kokosa in čokolade je božanska in zadovoljstvo je še toliko večje, ker v tej sladici lahko uživajo tudi tisti, ki morajo biti sicer pri izbiri bolj previdni.
Izdelek je zamrznjen, po odtajanju ga hranite v hladilniku do 14 dni. 


En paket vsebuje 100 g.

Sestavine: kokosova moka, ajdova moka, krompir, orehi, suhe slive, voda, sladkor, suhi dateljni, kakav, cimet, Piranska groba nejodirana sol.

*Izdelek se pripravlja v obratu kjer se izdelujejo tudi ostali izdelki, zato lahko vsebuje sledove glutena, soje, oreščkov, jajc in laktoze.

Čoko-Baunti rolica

NOVO

TORTA MARLENKA / NOVO !!!

V vsaki družini obstaja sladica, ki spominja na praznike. Pri Anjini družini je to bila torta Marlenka, ki jo je pekla njena mama. Je sladka, močnega medenega okusa z dodano sladkano smetano, ki ji je primešan grški oreh. Prav ta sestavina je kriva za čarobnost te sladice, ki kar diši po praznikih. Medovik, kot Marlenki rečejo pri Anjinih, se kar nekaj časa ni znašel na njihovi domači mizi, zato se je Anja odločila, da bo z Marlenko obudila staro družinsko tradicijo in s tem receptom še enkrat potrdila svoj moto "Najboljše stvari so najbolj preproste”. Torta je izdelana ročno in iz kvalitetnih domačih sestavin in brez konzervansov.

Sestavine: kisla smetana, sladkor, orehi, vanilin sladkor, pšenična moka, med, jajca, soda bikarbona, alkoholni kis.

*Izdelek shranjujemo na do 8°C do izteka roka trajanja.
** Torto Marlenko lahko naročite SAMO direktno pri meni ali v FB skupini "mali plac za prihodnost" (link do naročilnice najdete v zgornjem zavihku "naročila in prod.mesta")

Torta Marlenka
Borovničevi štruklji

Borovničevi štruklji / NOVO !!!

Borovničevi štruklji so najnovejša božanska pridobitev za našo sladko ekipo! Testo je klasično, narejeno je iz pšenične moke, nadevu iz skute pa so dodane borovnice v kar dveh oblikah. Večji del borovničevega okusa pride iz borovničevega sadnega pripravka, dodane pa so še sveže borovnice. Verjetno se bodo pogosto znašli na meniju za sladico, lahko so pa tudi večerja, ki bo razveselila vse družinske člane.

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno! Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.
 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:

- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)
 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.
 

Sestavine: polmastna skuta 40% m.m. 38%, pšenična moka TIP 500, sadni pripravek borovnica (saharoza, borovnice 35 %, voda, stabilizatorja (koruzni škrob, pektin) aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), barvilo (antocianin)), jajca, voda, borovnice 4,5%, kisla smetanasladkor, sončnično olje, vanilin sladkor, Piranska groba nejod. sol, limonina lupinica.

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

NOVO

Ajdovi štruklji s skuto in orehi

Ajdovi štruklji s skuto in orehi

Prijeten sladek okus ajde po oreščkih dodatno poudarijo orehi, vse skupaj pa popestrita še ščepec cimeta. Domače okuse poveže skuta, po želji pa jih zabelite z drobtinami in jim po okusu dodajte še cimeta.
Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev, oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:
- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 48%, jajca, pšenična moka TIP 500, orehi 9%, sladkor, ajdova moka (4%), kisla smetana, voda, vanilin sladkor, sončnično olje, cimet 0,04%, Piranska groba nejod. sol.

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Klasični sladki štruklji

Klasični sladki štruklji

Posladkajte se s klasičnimi skutinimi štruklji! Tradicionalne okuse povzdigne skrivna sestavina, vanilin sladkor, piko na i pa jim lahko dodate še sami. Oblijte jih z medom, sadnim prelivom ali s čokolado, zabelite jih z drobtinami ali pa jih posipajte s cimetom.

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno! Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 53%, jajca, pšenična moka TIP 500, kisla smetana, voda, sončnično olje,Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Klasični slani (nevtralni) štruklji 

Najbolj klasični štruklji - takšni, kot jih poznamo vsi, so tisti s skuto. Zaradi svojega preprostega okusa so kot belo platno, pripravljeni, da jih obarvate s svojimi najljubšimi prilogami. Primerni so za dodatek k tradicionalnim domačim jedem, lahko pa jih pripravite tudi za glavno jed in celo sladico. Zabelite jih z drobtinami prepražinimi na maslu ali jih oblijte z medom ter posipajte z malo cimeta.

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno! Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 53%, jajca, pšenična moka TIP 500, kisla smetana, voda, sončnično olje, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Klasični slani (hevtralni) štruklji
Štruklji čokolada-malina

Štruklji čokolada-malina

Čokolada in malina je nebeška kombinacija! Čokoholiki se bodo strinjali, da je sladko čokolado s kiselkasto malino težko prekositi, sploh če ji dodate še kepico vanilijevega sladoleda, sladke smetane ali med s cimetom. Za sladico se vedno najde prostor, za takšno pa se ga pusti namenoma.

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 45%, jajca, sadna baza malina 11% (sestavine; saharoza, voda, malinin pire iz koncentrata 13,9%, živila, ki dajejo barvo: rastlinski koncentrat (korenček), stabilizator: pektin, naravna aroma), pšenična moka TIP 500, sladkor, kisla smetana, voda, vanilin sladkor, manj masten kakavov prah, sončnično olje, čokolada v prahu 1%, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Pirini sladki štruklji

Pirini sladki štruklji

Pirini sladki štruklji razveseljujejo vse, ki slabo tolerirajo gluten. Pšenično moko je zamenjala pirina, ki sicer vsebuje nekaj glutena, zato je po okusu malenkost sladka, a vseeno vsebuje precej manj kalorij kot navadna bela moka. Pirini štruklji so lažje prebavljivi, hkrati pa se ponašajo z večjo vsebnostjo vitamina B in vitamina E, magnezija, cinka in bakra. Zabelite jih lahko z drobtinami iz pirinega kruha, jim dodate med in cimet, ali pa se prepustite vaši domišliji.

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 53%, jajca, pirina polnozrnata moka 10%, sladkor, kisla smetana, voda, vanilin sladkor, sončnično olje, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Pirini slani (neutralni) štruklji

Alternativa klasičnim slanim štrukljem, so pirini. Namesto pšenične moke uporabim lažje prebavljivo pirino, ki vsebuje tudi več vitamina B in E, magnezija, cinka in bakra. Tako kot klasičen slane, se zabeljeni z drobtinami odlično odrežejo kot priloga tradicionalnim slovenskim jedem, lahko pa jim dodate tudi kakšno omako po svojem okusu in jih spremenite v izvrstno samostojno jed.

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 53%, jajca, pirina polnozrnata moka 12%, kisla smetana, voda, sončnično olje, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico.

Pirini slani (nevtralni) štruklji

Pehtranovi štruklji

Pehtranovi štruklji so takoj za klasiko. Blag okus pehtrana je ravno toliko poseben, da ga ne moreš zgrešiti in ravno to jih dela posebne. Pripravite jih lahko enako kot klasične, so vsestranska priloga, kot tudi posladek. Tudi tukaj so skoraj obvezne drobtine pražene na maslu, za sladkosnede pa domači med in ščepec cimeta.

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 53%, jajca, pšenična moka TIP 500, sladkor, kisla smetana, voda, vanilin sladkor, sončnično olje, pehtran 0,5%, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Pehtranovi štruklji
Pomarančni štruklji

Pomarančni štruklji (s svežo pomarančno lupinico)

Pomaranča ni prvi okus, na katerega bi pomislili, ko nekdo omeni štruklje. Nežen pridih tega agruma pa se v resnici odlično poda bogati polnomastni skuti, dodatno pa ga dvigne še pomarančna lupinica. Če obožujete drobtine, se tudi pri pomarančnih štrukljih ne trudite upreti skušnjavi, za piko na i pa predlagamo še nekaj kapljic medu in cimet.

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 52%, jajca, bela pšenična moka TIP 500, sladkor, kisla smetana, voda, vanilin sladkor, sveža pomarančna lupinica 2%, sončnično olje, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Štruklji z mandlji, lešniki in limonino lupinico

Štruklji z mandlji lešniki in limonino lupinico

Kombinacijo lešnikov in mandljev povzdigne svež in kiselkast okus limonine lupinice, dodatno pa jih popestri še vanilin sladkor. Odlični so za sladico - obogatite jih z drobtinami in jim dodajte med in cimet, lahko pa se poigrate tudi s čokoladnimi okusi …

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 51%, jajca, pšenična moka TIP 500, sladkor, kisla smetana, voda, mandlji 2%, lešniki 2%, vanilin sladkor, sončnično olje, limonina

lupina 0,15%, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Veganski (slani) štuklji

veganski (slani) štruklji

Testo za veganske štruklje je narejeno iz pirine moke, nadev pa sestavljata čičerika, ki jo skuham sama, in špinača z dodakom pražene čebule, česna, soli in muškatnega oreščka. Priloga ali samostojna jed? Oboje! Dodajte jim drobtine, prepražene na kokosovem maslu ali domačem prečiščenem maslu ghee.

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno! Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: Čičerika 37%, špinača 18%, pirina polnozrnata moka , voda, pražena čebula (sestavine; 75% čebula, rastlinsko olje – nehidrogenizirano palmovo olje, pšenična moka, nejodirana jedilna sol. Izdelek vsebuje gluten. Lahko vsebuje sledi žitaric z glutenom, jajc, soje, zelene, sezamovih semen, mleka – laktoze in gorčice), sončnično olje, Piranska groba nejod. sol, zrnati česen, muškatni orešček.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Čebulni štruklji

Čebulni štruklji (sezona jesen-zima)

Jesensko zimska sezona kliče po bolj močnih okusih in takrat se stalni ponudbi Anjinih štrukjev pridružijo še čebulni. Testo je iz prosene in polnozrnate moke, klasičnemu nadevu pa je dodana pražena čebula, ki štruklje oplemeniti in jih spremeni v pravi gurmanski obrok. Prav zato so ob kakšni sočni pečenki idealni za razne praznične pojedine in praznovanja, odlični pa bodo že z nekaj drobtinami, praženimi na maslu, ocvirki in najljubšimi zelišči. 

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno!. Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)

 

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 53%, jajca, prosena moka 5%, pirina polnozrnata moka, pražena čebula 5% (sestavine; 75% čebula, rastlinsko olje – nehidrogenizirano palmovo olje, pšenična moka, nejodirana jedilna sol. Izdelek vsebuje gluten. Lahko vsebuje sledi žitaric z glutenom, jajc, soje, zelene, sezamovih semen, mleka – laktoze in gorčice), kisla smetana, voda, sončnično olje, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Drobnjakovi štruklji

Drobnjakovi štruklji (sezona pomlad-poletje)

Spomladi čebulne štruklje nadomestijo drobnjakovi. Kot najmanjša vrsta užitnih čebul, je drobnjak pravzaprav po okusu blažja oblika čebule in prav zato se lepo poda skoraj vsem slanim jedem, s svojim posebnim okusom pa bo štruklje povzdignil v več kot zadovoljiv samostojen obrok. Dodajte jim na maslu prepražene drobtine, po želji pa dodajte še ocvirke in zelišča.

 

Štruklji so pripravljeni ročno iz slovenskih domačih sestavin in so sveže zamrznjeni. Po odtajanju jih hranite v hladilniku do 7 dni pri 8°C. Odtajanih štrukljev ne zamrzujte ponovno! Paket vsebuje 1 kg štrukljev oziroma 18-20 kosov, ki so med seboj ločeni in jih lahko pripravite posamezno.

 

Štruklji so že kuhani, potrebno jih je samo pogreti. To lahko storite:


- v mikrovalovni pečici (2-4 minute)

- na vodni pari (10-15 minut)

- v pečici (na 150°C 10-15 minut)

- v ponvici (3-5 minut)
    

Pri pogrevanju štruklje vedno pokrijte, da se ne izsušijo.

 

Sestavine: polnomastna skuta 40% m.m. 53%, jajca, pšenična moka TIP 500, drobnjak 5%, kisla smetana, voda, sončnično olje, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

Potratna potica

Potratna potica

Če ste že kdaj pripravljali potratno potico, potem veste, da postopek ni enostaven. Naj vam ga olajšam in ponudim kar končni izdelek! Potratno potico pripravim iz kvašenega testa, biskvita, orehovega in skutnega nadeva, na voljo pa je za Veliko noč in Božič.

 

Shranjujte pri temperaturi do 8°C do izteka roka trajanja. Izdelek lahko zamrznete.

 

Sestavine: Polnomastna skuta 40 % m.m., orehi, bela pšenična moka tip 500, beli sladkor, surovo maslo, vanilin sladkor, jajca, mleko, kisla smetana, kakao, kvas, limonina lupinica, Piranska groba nejod. sol.

 

*Vsi izdelki lahko vsebujejo oreške, sojo, sezamova semena in gorčico v sledeh.

bottom of page