
Končno sladica za vegane in tiste, ki so občutljivi na gluten! Anji je še enkrat uspelo. Po dolgem premisleku in testiranju različnih receptov, je našla rešitev, ki združuje dve zahtevi njenih strank.
Anja je uporabil preproste sestavine, končni izdelek pa ni ravno štrukelj, zato ga je poimenovala Čoko-baunti rolica. Njeno ime pove vse.
Kombinacija kokosa in čokolade je božanska in zadovoljstvo je še toliko večje, ker v tej sladici lahko uživajo tudi tisti, ki morajo biti sicer pri izbiri bolj previdni.
ČOKO BAUNTI ROLICA
Veganska čoko baunti rolica brez glutena. Pakiranje 100 g.
Izdelek je zamrznjen, po odtajanju ga hranite v hladilniku do 14 dni.
*Slika je simbolična.
SESTAVINE: kokosova moka, ajdova moka, krompir, orehi, suhe slive, voda, sladkor, suhi dateljni, kakav, cimet, Piranska groba nejodirana sol. *Izdelek se pripravlja v obratu kjer se izdelujejo tudi ostali izdelki, zato lahko vsebuje sledove glutena, soje, oreščkov, jajc in laktoze.
MOŽNOSTI NAKUPA: 100 g